På byn

Vi är mest på byn. Inte underligt att man får rädda pelargoner och tomatplantor i iskyla och kolmörker en lördagkväll.  I onsdags var det fotboll i stan, torsdag födelsedagskalas hos svägerskan och i fredags var vi på sonens 24-årskalas i stan.
Igår gjorde vi en röjattack ute innan vi åkte och fikade på Kafé Anno i Olofsfors och blev sittande en bra stund med en kompis. Sen åkte vi till brorsan och fikade lite till och när vi kom hem och insåg att det var middagstid och bara jag och maken hemma så slog lättjan till med full kraft och vi gick ut och åt oxfilérulle innan maken skulle jobba kväll. Själv stod jag som sagt var ute i mörkret och förbannade att jag inte gjort det där utejobbet i solsken istället.

I morse gick reveljen 6.30.
08.00 var vi med sonen på Umeå arena för is-Coopertest och distriktsdomarutbildning.
12.30 var vi på Nydala och såg brorsonen springa Umemilen på strålande 38.07.
15.00 var vi på Grubbevallen och såg Isa spela fotboll och förmodligen dra på sig sitt livs första utvisning för hårt spel.
18.00 var min man på Manhemsborg och levererade en bil och stannade för att se min brorsons fotbollsmatch medan jag värmde rester. Hade jag fått välja hade jag vid denna tidpunkt varit i E.ON Arena i Sundsvall.

Nu försöker jag bara hålla mig vaken. Eventuella kvarvarande uteväxter får frysa ihjäl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.