Vi är i otakt och tycks gå lite olika skift…

Vi är i otakt och tycks gå lite olika skift i den här familjen. Julia har ett eget och ligger i soffan och feberyrar. Storebror aktade sig noga för henne när han insåg detta faktum. Isa och hennes sambo Elsa ligger däremot i samma soffa och pustar ut efter sitt programledaruppdrag på Talangjakten tillsammans med maken som jobbat kväll på samma evenemang.Far och döttrar typ. De har tydligen sovmorgon i morgon och har fortsatt på nöjesspåret med att titta på amerikanska The Voice.

På övervåningen har ridån redan gått ner för den del av familjen som inte ägnat sig åt showbiz. Här är det seriösa takter minsann! Här ligger vi som tillbringat kvällen på hockey i Norrskenshallen, och som har gjort natt för att vara utvilade inför lördagens alla matcher. Med andra ord mor och söner. Antons klocka ringer 06.00 för dubbla hockeymatcher, Petter har innebandypremiär i division 1 och jag ska se Leksand slå Mora efter att jag sett Antons två matcher. Om jag hade kunnat klona mig hade jag åkt på innebandyn också.

Jag konstaterar att jag förmodligen kliver upp någon timme efter att min äkta hälft och döttrarna lagt sig. Otakt kallas det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.