Hallarnas Guide Michelin

En stadsresa och ett par hockeymatcher senare och jag är aningen mör. Vi hann precis hem och kasta i oss mat innan vi skulle stå i cafeterian i Norrskenshallen ikväll för Antons fotbollslags räkning. En sak som faktiskt är jättekul med att stå där är motståndarföräldrarna som ofta är helt lyriska över vilken fin idrottshall vi har här. Idag var det flera stycken som kommenterade det när jag stod och kursade korv och kaffe.
Jag kan inte annat än hålla med. De undrade om hallen var nyrenoverad och vi fick liksom sträcka på oss och säga att nä, den är aldrig renoverad. Den är så här fin trots att den stått här i 21 år. Inte ett klotter. Ingen förstörelse.

Vi HAR en fantastisk hall. Jag önskar bara att alla nordmalingsbor också förstod att uppskatta den. Det gör man när man åkt runt i andra hallar i landet. Jag har faktiskt aldrig varit i någon bättre än Norrskenshallen om man nu ser till de mindre arenorna, alltså de som tar in under 3000 pers.
Däremot har Skyttishallen i Örnsköldsvik billigast toast och Högslättshallen i Härnösand godast hamburgare. Men sett till resten så är hemma bäst så att säga.
I Guide Michelin betygsätts ju maten med stjärnor. Betyg för service, miljö och övriga intryck belönas med korslagda bestick, där fem är bäst förstås. Norrskenshallens cafeteria borde få fem korslagda bestick i idrottshallarnas egen guide!

En kommentar

  1. Sofia

    Tänkte först kommentera om ditt faktafel ang. hallens ålder. Men sen fick jag bita mig i näven. 21 år? Hur är det möjligt!? Jag kommer ju för tusan ihåg när den var ny. Åren går…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.