Två fram -ett tillbaka.

 Jag har en lång lista som jag desperat vill pricka av. Men det står förbaskat stilla. Det är verkligen två steg fram och minst två tillbaka. Badrummet var i princip klart i fredags. Bara lite målning. Typ. Men målaren är mer intresserad av att spela songpop, fördriva tid på facebook , se film och dåliga hockeymatcher på TV. Kan jag avskeda honom? Och kräva skadestånd??

Och bilen som min mammas sambo var så rar och bytte signalhorn och bilbältei i fredags och som jag trodde var i topptrim inför besiktningen fick sig en kyss igår så höger bakljus rök. Och inte en enda i bekantskapskretsen verkar ha en skrotig 740 eller 940 kombi som man skulle kunna köpa loss lyktan från. Jorå, de finns på biltema – men inte i Umeå som verkar vara det enda varuhuset i hela landet där den är slutsåld. Jag blir så trött.

Och trött är jag efter en helkväll på Näslunds igår med min mans chef och kollegor. Riktigt jädra kul och skönt med den utlovade sovmorgonen idag också kände jag. En sovmorgon som uppenbarligen frös inne.Chauffören tog liksom semester.  Så strax efter fem i morse fyllde JAG baguetter, kokade gröt och körde ner två trötta pojkar till ishallen.  Sen körde jag hem och funderade på om jag skulle byta ut chauffören också? Och kräva skadestånd?

Dagens roliga var att jag fick sova ett par timmar när jag kom hem, innan jag skulle köra nästa son till tåget, att jag fick se Sverige ta två VM-silver, att sonen och hans lag vann bortamatchen i Skellefteåtrakten med uddamål efter en, enligt uppgift, extremt spännande matchavslutning.
Badrummet är färdigmålat och baklykteskiten har jag fortfarande förhoppning om att kunna lösa innan besiktningen. Vi lämnar det så. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.