Nicke Grahn, fp-politiker, Dorotea

Stick och brinn!

Vi plockar hallon. Fyraåringen är duktig på att plocka.

– Är den bra? Är den bra? Är den bra?

Hon letar mask och har lärt sig att de med små maskar i, äter man inte. Men det är inte maskarna som är bekymret. Det är…

Hon: – Finns det brännvesslor här? (brännässlor, anm)
Jag: – Ja, men kliv inte på dem, så går det bra.
Hon: – Idag bryr jag mig inte om brännvesslorna.
Jag:- Men det bränns om du rör dem.
Hon, bistert mellan tänderna:
– Då bränner jag tillbaks!

2 kommentarer

  1. Busiga Bettan

    .. verkar ju vara en klok katt. Kan du fråga honom vad han tycker om att Hotellet ska säljas ut? Och om han gillar Lövbrants stora förvärv i borga för lite pengar.

  2. ´nut-Olof

    Fyraåringen har frågat sin katt och han svarade med ett tydligt jamande.

    ´nut-Olof tycker att hotellet ska säljas till någon som kan driva det långsiktigt. Hotellet kostar kommunen över 1 miljon per år, och som den kloka katt han är tycker han att de pengarna kan behövas till annat. Men han delar också Folkpartiets åsikt att OM man INTE hittar någon seriös köpare, ska man inte sälja.

    Angående Borgafjällen så vet ´nut-Olof att då kommunen sålde anläggningarna där, fanns ett stort investeringsbehov och kommunen hade inte de resurser som behövdes. Man ville ha en långsiktig ägare med en ekonomisk styrka i ryggen och ´nut-Olof tycker att det var utmärkt att sälja till Lövbrandts. Men ´nut-Olof är lite bekymrad över att så fort någon lyckas tjäna pengar på företagande, så hoppar missunsamheten fram. ´nut-Olof är en glad katt när företagare lyckas, för det ger jobb till dem som bor i Doroteabygden och på så sätt får fler katter det bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.