Låt se nu Sd, Kristersson, Kd och L

Nu vilar Sveriges framtid på Kristersson och hans eventuella nya regering. Jag väntar med spänning hur bra allting ska bli nu när Löfven röstades bort genom en inlaga från SD. Upp till bevis nu.

Bollen är kastad. Har Kristersson förstått att 175 är större 174?

🙂

2 kommentarer

  1. Jörgen K

    Sist jag kollade var det kommunisterna som väckte misstroende……Att oppositionen hängde på var väntat och ännu har ingen förstått varför S/MP/C lät utredningen hamna i pressen ett år före den skulle presenterats…Strategi är inget som verkar återfinnas hos dessa.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Då kanske talmannen informerade fel. Han sa nämligen att misstroendet kom från SD. Det vänstern gjorde var att man aviserade att inte stödja Löfvens regering längre. Då blev saken klar att det var fritt fram fram fälla Löfven i egenskap av majoritet när inte V stöttade regeringen längre. Jöken kommer knappast tillbaka, däremot lutar det åt Löfven i egenskap av majoritet. Moderaterna misslyckades med att ”lura” över C som hellre föredrar S+Mp. Hur det går med V är en annan sak. En ny regering behöver återigen stöd av V.
      Miljö- och klimatpolitiken är här för att stanna och det går inte bara vifta bort de problem vi står inför. Både delar av USA och Kanada har ihållande värmeböljor på uppåt 50 grader som aldrig tidigare hänt. Det går ju inte för C ingå i en regering om de nu vill vara trovärdiga klimatanhängare de också ingå i en regering med klimatförnekare = SD. Det skulle i så fall bli deras fall och deras trovärdighet – Annie Lööfs – skulle helt falla. Jag tycker de gör rätt som nobbar M. Ett plus till C från mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.