Sveriges nya ordning – genetisk selektion

Regeringen har på förslag tillsammans med stödpartiet C och övriga som de beräknas få stöd av när de lägger fram sitt förslag att den som är födda tredje generationen tillbaka och längre ska hamna i ett speciellt register för att utestängas från att ha möjligheter till inflytande i svensk politik.

Alla stora skogsägare eller de som äger skog över 50 ha den skogen ska konfiskeras och värdet av den eller vad man kan få ut ska gå till de utsatta områdena i Sverige, främst de större städerna. Landsbygden eller de stora områden i Sverige som räknas till de glesare, inte minst Lappland ska tvångsstyras och deras kommunala verksamheter upphöra till vad de nu har i självständighet och självbestämmande. För oss kommer det bli Umeå som tvångsförvaltar oss och andra mindre kommuner i Västerbotten

Det är viktigt säger en av de som varit med och framhandlat förslaget att städerna får de resurser de behöver. Folket som nu bor på dessa ställen där vi ska ta ut de naturresurser vi behöver ska tvingas flytta och renskötseln läggas ner på sikt.

Den utländska härstamningen ska vara den övervägande bestämmande främst i det i det Socialdemokratiska partiet och med stödpartierna, nuvarande C, V och inte minst MP. Det är också av stor vikt att de politiker som nu har makten och sitter i regeringen att det främst har tillhörighet från den största staden i Sverige, Stockholm. Efterhand kommer dessa bytas ut till olika Kebaber och av utländsk härkomst. Ali Fis Muhamed och Kruka Dummare Än Fan kan vara några som kommer styra Sverige i en mycket snar framtid.

Arbetslägren kommer succesivt att öka, typ batterifabriker så att den nya generationens invandring ska ges tillfälle för utveckling och får en erfarenhet styra Sverige. Energi och den tillbyggnaden ska helt ligga i utländska händer. Tyskland kommer bli det land som tar över svenskt styrelseskick.

2 kommentarer

  1. Brorson

    Den internationella definitionen av begreppet folkmordbekriver olik sätt att utplåna en folkgrupp, varav dödande (mord) av medlemmar i gruppen är en metod. En annan metod är försvårande av födslar inom gruppen, exempelivs samer. Bedriver region Västerbotten ett långsamt folkmord på samer? Frågeställningen kan utvidgas även till etniska svenskar, när kvinnor i Stockholm måste åka till Västerås för att föda under helgerna, och EU-kommissionären Ylva Johansson pratar om att öka invandringen till Europa för att kompensera födelseunderskottet hos den europeiska ursprungsbefolkningen. Enligt henne ska altså de framtida européerna födas av kvinnor i länder, där det fortfarande är vanligt att kvinnor dör i barnsäng.

    Såg att du fick en rejäl utskällning av Seye Larsson. Jag tycker att han brister i respekt för dig både som äldre inlandsbo. Han fantiserar om 100.000 nya jobb – vilket betyder minst tre gånger så många invånare – i norra Norrland. Från vilka länder ska alla dessa importeras? När SD, som första parti, talar om återvandring, får han till det att ”trakassera invandrare med signalpolitik” och skriver att ”En budget där en miljard blir stulna från biståndet och omfördelade till att markera för asylsökande och indirekt andra med utomeuropeisk härkomst att människor med deras hudfärg och namn ej är välkomna till Sverige.”

    Unge herr Larsen är alltför ung och omogen för att minnas protesterna från de flyktingar, som kom då, mot en alltför ambitiös integrationspolitik. De sa att de inte hade kommit hit för att bli svenskar och att ders planer var att återvända fill hemlandet, som fort diktaturen där hade fallit. Och att de därför ville behålla sitt språk och sin kultur. Återvandring nämns också indirekt i FN:s flyktingkonvention, grenom bestämmelserna om flyktingstatusförklaring – och återkallandet av densamma när skyddsbehovet har upphört, d.v,s när situationen i hemlandet har förbättrats..

    För många svenska politiker handlar det om folkomflyttningar i syfte att GENOM POLITISKA ÅTGÄRDER förändra det svenska folkets genetisk a i stället för hjälp till verkliga flyktingar när de behöver hjälp ,Detta är något helt annat än den spontanassimilation som hade skett ändå, men i mindre skala, genom den ökade rörligheten mellan länder och världsdelar. Inte heller SD har helt rätt. Men en frivillig återvandring, som understöds, med pengar som det svenska samhället annars hade haft för samma person. kan väl inte var fel?

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Utskällning? Min fråga till Larsson var om han var dum eller spelade dum. Det var inget påstående, det var en fråga som han själv besvarade och bekräftade. I övrigt tar mig inte så mycket vid vad han skriver. Det visar bara hur de obemärkt får gå fram med sina idéer livligt påhejade av Umeås Socialdemokrater, förutom Holmlund som tycker det var bra Mp lämnade riksdagen. Kanske han fortfarande tycker det är bra ha dessa som stödparti till S i Umeå? Mp i Umeå har ingen kännedom om våra villkor här i Inlandet, lika lite som kusten eller den politik som där förs eller kommer dessa till godo. Vad Seye Larsson tycker skiter jag fullständigt i. Han är en nolla liksom fler kan vara. Jag bryr mig inte besvara nollor.
      Sedan hade han tydligen förväxlat mig med någon typ av politiker och kallade mig meningsmotståndare. Jag skrev bara en kommentar till honom, vad han sedan vill kalla mig är upp till honom. Att jag stiger i graderna är inte rättvist, jag är bara en simpel bloggare med olika åsikter. Tydligen kan det såra vissa, små skitar.
      Betr jobben saknas det väl 100 000 som sitter nere i hyreshusen i städerna (de flesta Miljöpartister) som inte för allt i världen tar några arbeten här. Tänk om det varit tvärtom? Det erfarenheten har vi varit med om. Det en gång så sprudlande norrländska befolkade bygderna utarmades till vad det nu är.
      Nu har man fått för sig att en ny kolonialisering ska bli det stor lyftet. För städerna möjligtvis när råvaran än en gång ska tas härifrån. Vindkraftsprojekten som Mp inte minst varit behjälpliga till är ett i ledet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.