x-år x-mån. dag 01 ska mer inblandning i bränslet ske…

…hur kan man då veta långt i förväg att marknadspriset på olja skulle gå upp just då? Detta är precis vad som nu hänt när de blandade i mer biobränsle, främst i dieseln men också ytterligare i bensinen sedan tidigare i höst. HVO100 gick plötsligt upp med 4,10 kr, berodde det också på marknadspriset? Det är ju bara bluff man kör med för att kapa åt sig vinster, med regeringens goda tycke och i det här fallet bränslebolagen. Det är mycket skumt detta. En inte alltför åldrig kvinna, ja en yngre faktiskt förklarade med säker röst att det berodde på marknadspriserna och i det här fallet måste det vara på biobränslet. Förbannad lögn och dikt. Men varför säger den ene att det beror på marknadsoljepriset och den andre på biomedlet de blandar i? Det enda det verkar ha koll på är datumet, det förutbestämda datumet när höjningen skulle ske. Hur fan kan man då säga det beror på marknaden? Är man otroligt korkad kan man ju köpa detta, men tror man svensken generellt är så jävla dum?

Jag tycker ”Magda” och hela regeringen borde avgå. Fähundar alle samman. Det som passar staden är det som gäller, att de försöker få rent där och att de flesta ska sadla om till elbilar. Här gäller helt andra förutsättningar. Nu djup snö sedan tidigare råkallt. Hur går elbilarna i djup snö, så pass djup att det kan bli problem, speciellt med 2-hjulsdrift och framhjulsdriven samt tyngden fördelad mer på hela bilen. Därmed tyngre bakvagn utan dragande hjul. Vill säga betydligt sämre framkomlighet än en bil med den gamla motorn fram och lättare baktill. Man blir så jävla förbannad på dessa stadsbor eller regeringsinnehavarna när det inte fattar någonting hur hela Sverige kan se ut samt hur det ska fungera. De borde få en blåslampa i arslet som bränner utav bara helvete dessa dumjävlar.

Nu börjar man lansera vissa elbilsmodeller med 4-hjulsdrift. Kan tänka mig varför.

Den som bor i en stad brukar som regel ha snöröjda gator i princip efter det nyss snöat. Den som bor ute på vischan eller inte i stadsmiljöer kan få vänta länge på plogning. Inte fattar den stadsbenägna regeringen det. Koller!

Ännu värre blir det väl när vi får en regering med mera utländsk härkomst än vad vi nu har eller haft. Då tror man väl norrlänningen går i kortkalsonger året om. Svinpälsar!

När det nalkas skidskytte borde man byta ut måltavlorna mot sittande regering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.