Ja nu har S också fört in oss i början av ett krig

Så går det när man låter oppositionen styra och driva S-regeringen framför sig. Stridslystna borgare tillsammans med SD är en farlig väg gå. Att vi behöver höja rösten mot ryssarna kanske inte skadar, men de blir ju aldrig nöjda L, M, Kd tillsammans med SD. Det har aldrig varit sådan aktivitet inom försvaret som nu. Hultqvist jobbar hårt och en del nya regementen har tillkommit. Sollefteå här i norr bl a.

Stridsvagnar på Gotland och Visbys gator vilket aldrig hänt tidigare. Sluta springa ärenden åt borgarna tillsammans med Sd!

Snusmumriken i Liberalerna och så högerhöken Wallmark tillsammans med KD:s lille sprätt Mikael Oscarsson samt inte minst det lågt sjunkna partiet Sverigedemokraterna med sitt bakåtkammade hår med brylkräm i och 50-tals frisyr(äckliga typer). Degigt värre, för att inte säga uråldrigt och förlegat. Är det såna som ska styra Sverige efter valet? Ja inte torde det bli bättre då. Vi ser redan vad högern åstadkommit både i England, Frankrike och inte minst Amerika. Udda figurer som bara tänker på sig själva och att det kan hetsa upp massorna och själv bli den centralfigur som ser upp till sig själva. Har vi inte fått nog av denna högervågen som nu pågått under lång tid. För att inte nämna Bolsonaro i Brasilien som vägrar tro på vaccinet och att Corona är som en vanlig förkylning (600 000 döda), likadant som Trump ”trumpetar” ut ofarligheten.

Om inte annat sker går jag över till V. Vill säga jag behöver inte gå över till någon, jag tillhör ingen. Jag betecknar mig som en fri människa i ett fritt land. Vilka vill ändra på det?

”Kommunisterna” tar snart över Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.