Drag race och drag queen…

Jag kan inte påstå jag är någon speciell anhängare av båda. Att bränna gummi med motorstarka bilar (monsterfordon) samt sprida rök tilltalar mig knappast. Likaså drag queen, vad det skulle ligga för intresse i det och kännas spännande och tilldragande har jag svårt förstå.

Sedan säger man att torkan nu är enorm i Italien. En gammal kyrka som tidigare legat under vatten står nu högt uppe på land. Vad jag frågar mig, när byggdes den kyrkan och var det inte lika torrt då eftersom den kunde byggas så högt upp på land där den nu visar sig? Så här rapporterades 2021 från samma land. 

Problemet med invandringen, eller som så fint man vill kalla det – migrationen – är ett allvarligt problem. Om alla flyktingar/flyende ska ta sin tillflykt hit till Europa hur kommer då den utvecklingen bli? I EU-parlamentet är man skyddade, oavsett och man kommer med lagar och olika propåer hur vi ska agera i hela Europa, de som är EU-medlemmar. Somliga länder som dock är med där verkar inte bry sig mycket, men naturligtvis Sverige ska väl ligga i topp här också? Vi har ju så enormt med resurser, en outömlig kassa. Vi har trots allt Europas högsta arbetslöshet och hur går det ihop om vi samtidigt ska ta in fler människor, blir Sverige rikare av det?

Att Sverige är glesbefolkat i jämförelse med en rad andra länder och det skulle kunna bo åtskilligt fler här om man ser till det. Den yta där få människor nu bor. Problemet är dock hur vi skaffar försörjning åt alla när vi knappt har någon i nuvarande läge och känner av starka indragningar. Det kan inte minst gälla BB i L-sele, försämrad tandvård (inga kallelser längre, bara akut vård om tider finns). På det hela taget sker inga satsningar alls, hur ska vi kunna ta emot fler människor då om det redan inte fungerar för de få som redan bor här?

Vill EU föra en politik för alla medlemsländer som fungerar, måste de ju utbilda sig i hur förhållandena kan se ut i alla länder och områden. Nu säger man allt kommer bli dyrare p g a den politik som EU nu slagit fast, främst skulle det gälla för att minska utsläppen. Man undrar om man överhuvud taget längre har någon rätt bo i sitt eget land. Blir det bättre överlag om man ”plågar” ihjäl de få människor som redan finns här?

Är inte det det stora problemet att jordens befolkning bara ökar och ökar samtidigt som länder bedriver odemokratiska former och människor vill därifrån. Jag tycker situationen redan är ohållbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.