Förbjud trafik vissa tider på dygnet

Om det nu är så allvarligt med utsläppen och främst i landets städer och där många människor vistas, varför förbjuder man inte trafik vissa tider på dygnet. Endast behöriga och som har någon typ av tillstånd skulle få färdas, låt säga mellan kl 10 på kvällen till 05 på morronen då förbudet skulle gälla.

Här skulle man slå 2 flugor i en smäll, hur färdas de gängkriminella och hur har alla morden vi sett hur har de begångits och vad har använts om inte bilar, flyktbilar. Vill man göra något radikalt åt båda saker kräver det radikal åtgärder. Det vill man inte låtsas om, utan istället kan man gå ut med direkta lögner. Det gäller det jag tidigare påpekade i föregående blogginlägg. När vi läser datan från vad Trafikverket uppger är det inte det vi går efter och då om det sker inblandning i bränslet som det påstås skulle sänka utsläppen med flera tusen ton. Varför är inte då uppgifterna för din bils utsläpp ändrade då? Naturligtvis kan det vara en omfattande procedur och istället går med ut rena lögner som vi blir matade med. Gäller Trafikverkets uppgifter eller gäller uppgifter på de minskade utsläppen vi muntligt får höra? Vilket är det som gäller? Dessutom får vi betala en dyrare avgift för bränslen som klassas för miljöbränslen. Det hela verkar vara uppbyggt på rent flummeri utan närmarare granskning.

Vi kan inte finna oss i detta i den demokrati som vi sägs leva i.

Beträffande nattliga förbud, varför inte låta alla som kör elbil bli undantagna. Det om något skulle inte det vara en rejäl morot?

Tågen haltar som de gjort de senaste 20-30 åren eller sedan järnvägen och tågtrafiken privatiserades. Nu säger man att det inte kommer bli bättre, kanske det kommer dröja ända fram till julen.

Skulle inte tågen bidra till att utsläppen minskade, men hur kan de det när det inte fungerar. Folk väljer bort tågen för att det är opålitliga och alltför mycket krångel.

Hur vill man ha det?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.