Sverige bland de största utsläpparna i Europa

Det kan mycket väl bli så när vi nu går med i Nato. Det har man tydligen inte räknat på utan bara tagit med trafiken. En avancerad gissning blir att Nato och hela det svenska försvaret kommer släppa ut mer CO2 än vad hela bilflottan kommer göra, varför inte all trafiken. Samtidigt går EU här ut med detta.

Att vår demokrati står och faller huruvida nu ryssarna tillåts fortsätta sin frammarsch och främst nu kuva Ukraina bör vara ett av de viktigaste åtgärderna förhindra. Men sedan…utsläppen som ibland verkar centralare också här huruvida vi ska överleva eller inte.

Vi kan fråga EU:s andemening, även Sveriges och andra länders syn i detta. Vart kommer allt att sluta?

Samtidigt gör politiken den vi har, att stora åtskillnader bara blir större. Matpriserna fortsätter stiga och nu går det inte längre skylla på inflationen. Nu är handeln i sig och de stora matkedjorna som förmodligen här inte skapar någon konkurrens utan bara ser till öka sina vinster. Likadant gör bankerna och här sammantaget med regeringens goda vilja Om det skulle varit annorlunda med en annan regering kan vi aldrig riktigt veta. Men den inflationsdämpande politiken som den här regeringen fört verkar inte givit något resultat, snarare motsatsen. Men har högerregeringar uppnått något annat under svenske politik?

Tydligen har det blivit här på bloggen man inte får uttrycka sig som vill utan att man för den skull bryter mot demokratiska regler. Vad är det för människor som här framträder?

Själv undrar jag om inte högersympatisörerna är mer ”farliga” än vänsterns?

Kiss my ass

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.