Umeås Trump = Han(S) Lindberg

Ni vet ”Make America Great” = Gör Umeå Stort. Jag tycker det är påfallande likt trots den ene säger sig vara republikan och arbeta för kapitalismen. Den andre röd socialist och säger sig arbeta för arbetaren. Det gröna Umeå som var så aktuellt för några år sedan när Hans arbetade tillsammans med Miljöpartiet och låtsades värna om dessa och miljön var väl bara för att själv nå framgång och för hans närmaste. Däribland Thoren och de byggnader de fick hyra för att nu köpa dessa till en mera en icke skälig (uppgjord summa de två emellan) summa. Jag fattar det som att det är mygel från början till slut.

Hur mycket pengar brände inte Hans i alla (odugliga) elbussar när han stod på tå och skulle visa han var bäst i Sverige på miljöarbete och då med den då sittande Löfvenregeringen där mestadels Miljöpartiet styrde villkoren.

Vi ser hur de ryska kommunisterna gör där man utgår från kollektivet och säger sig värna om dessa. Likadant gör Hans Lindberg och Umeå. När de själva får stå i centrum, kapa åt sig andras medel då njuter främst sossekåren. Det är ingenting annat än både skamligt och skämmit med en sådan ledare i Umeå som ska vara förebild för länet.

Närmast korrupt ledarstil

En kommentar

  1. kenth

    Umeå planerar ju för att bli en 15minuters stad.
    Samt så är ju Herrn vi talar om intresserad att få ett
    NATO-center till stan för det ger arbetstillfällen. *suck*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.