Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Trängselavgifter

Intressant detta med trängselavgifter , dessa intäkter finns med i städernas budget. Det är alltså inte målet att minska trafiken utan få mer intäkter till städernas drift. Så nås målet med minskad trafik i städerna måste nya intäkter tas ut i andra former ,tex höjd skatt. Samma sak med miljöskatten på plastkassar. Detta är inget stort problem i Sveriges natur, utan detta är också ett sätt att ”lura” oss konsumenter att betala statens finanser med några miljarder. Ser inget större problem med detta om dessa pengar blev öronmärkta för miljöåtgärder. Men politikernas trovärdighet minskar i takt med dessa idiotiska påfund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.