Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Löftet om sjukvården !

Vallöftena om sjukvården hålls inte heller .
Tror alla stora löften före valet har runnit ut i sanden ,skolan ,äldreomsorgen, sjukvården.
Dags att ställa regeringen mot väggen och kräva förbättringar ,eller så får de avgå. Finansministern har ju fyllt på ”ladorna” som hon säger, Sveriges ekonomi är god. Varför gör de då inget ??? Bara skitsnack hela tiden, !!!!

2 kommentarer

  1. Jonsson

    Staten verkar ha tagit en springnota.
    När det gäller kommuner så kan de inte gå i konkurs. Det blir nedskärningar i åratal och skattehöjningar istället. Raffinerat tänk.
    Den här mandatperioden är bara en transportsträcka till nästa val. Då har nog väljarna glömt de uppblåsta plastpåsarna också. Det är mycket som runnit ut i sanden till dags dato, så det finns kanske något att fynda där?

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Du har så rätt , tyvärr var förra mandatperioden också bara en transportsträcka när de duckade i skitkastningen och körde huvudet i sanden så de höll på att kvävas. Makten viktigare än Sveriges välmående. Det jobbas i regeringen men då mest med att planera för nästa val och att sprida propaganda mot SD. Men SD ökade siffror har de själv åstadkommit på grund av total handlingsförlamning i sin roll att regera, har valt att starta ett sandlådekrig istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.