Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Holmlunds spännande analys

Holmlund säger på sin blogg att lågutbildade och lågavlönande vet mindre än andra. Han tycker alltså att de med hög lön och människor med enklare utbildning fattar mindre . Känns som att han ser ner på dessa, Nedan ett referat från hans blogg

Hos SD,s sympatisörer är det bara 37% som ser klimatfrågan som akut. Ska man tolka detta så blir min tolkning att man har få som följer med och som bryr sig om framtiden och kanske det är orsaken att de fått över lågutbildade och lågavlönade arbetare. Det skulle vara en intressant studie.

En kommentar

  1. Roland Larsson

    Hej! Svårt veta vad han menar. Jag tror mer på de massor av forskare som jobbar med just klimatfrågor. Dessa forskare har en helt annan syn på klimatfrågor än klimathysterikerna. Jag är inte ett dugg nervös. Det är fullständigt ansvarslöst att skrämma barn och ungdomar för nåt som aldrig kommer att hända. Tro mer på de som kan nåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.