Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Gängmisshandel

Politiker skriver idag om misshandeln i helgen, men ingen vågar gå nåt djupare i orsakerna och vilken gruppering det är.
L skriver att föreningslivet ska förbättras och snart skriver de väl att det ska vara fler ungdomsgårdar, Men titta på ungdomsgårdarna i våra storstäder. Dessa fungerar som ställen där kriminella rekryterar sina ”hjälpredor” och där unga radikaliseras. Var finns föräldrarna ?? Många av dessa har tyvärr inga föräldrar som tar hand om dom och samhället har inte resurser. Men innan våra politiker får arslet ur vagn och vågar tala om och ta tag i problemet blir ingen bättring. M gick ut för nåt år sen och påtalade deras farhågor då dementerade Umeås påve H.L att så var det inte och att M smutskastade umeå. Dags att inse fakta nu Hans L, dra upp huvudet ur sanden och kom inte dragande med som andra i ditt parti .Vi såg det inte komma.Måste lida av nån form av synnedsättning.

2 kommentarer

  1. Jonsson

    Ja, man blir förbannad, först på det fega gruppbeteendet. Och, sedan på politikers undanflykter, tomma ord och ovilja att ta ansvar.
    När kommer kameror och drönare upp?

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Det är inte kameror och drönare det behövs. Det är uppfostran och straff som behövs,och framför allt introduktion vad som gäller för regler i Sverige. Och direkt konsekvenser för förövarna .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.