Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Lögnare i politiken

Är det nu inte dags att sätta böter på lögner i riksdagen. Om vi lyssnar på de flesta politiker i samtliga partier så kommer de med lögner och förvrängda sanningar. Inte minst vår sittande statsminister som verkar vara en notorisk lögnare. Är det inte dags att vid uppenbara lögner få ett bötesbelopp ,detta skulle vara ett rejält tillskott i statskassan :). Men det som frustrerar mig mest är att vi vanliga människor accepterar detta , vi sitter stillatigande och konstaterar att nu ljuger han och sen låter vi detta passera och väljer samma politiker nästa val igen. Löfven är ju inte så mycket mindre lögnare är Trump . Och ny verkar det fullständigt spårat ur , politiken är fullständigt lagt åt sidan. Nu ligger enbart fokus på att smutskasta alla andra i tron på att man får väljare på detta sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.