Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Kastad i gruvhål

Hur kan en dömd man för flera brott tidigare och finns även beslut till utvisning få gå lös i vårt land. Nu våldtog han en kvinna och kastade henne i ett gruvhål och därefter försökte stena henne till döds. Känns som rättsstaten havererat ,men det kommer väl snart i pressen vad synd det är om honom.Varför blundar politiker de partier som skyddar dessa personer är helt plötsligt tysta.

2 kommentarer

  1. brorson

    Ja. det har varit synd om honom, som har levt så många år i ovisshet om han får stanna i Sverige.
    , och varken kunnat etablera sig på riktigt i Sverige eller återetablera sig i hemlandet, lurad av giriga flyktingadvokater och naiva flyktingaktivister, som inte tar ansvar för vad de ställer till med .Hans barn ,som också har utvisningsbeslut, har bott på flyktingförläggning hela tiden. Hur ska de kunna återanpassas till hemlandet? Vad har svensk flyktingpolitik gjort med den här mannen, om vi antar att han levde ett hederligt och laglydigt liv i hemlandet?

    Märkligt nog finns inget parti, som tagit itu med den här rättsrötan, att personer utan asylskäl får stanna flera år i Sverige, varunder de gång på gång kan anföra nya omständigheter och därefter anföra verkställighetshinder, som ska prövas i en ny rättsprocess, och därefter nya omständigheter på nytt. o.s.v. Advokaterna förhalar ärendena, för de är upptagna med andra mål, säger de..

    Partierna diskuterar volymmål och totalstopp för flyktinginvandring, vilket är orealistiskt. Börja i stället med att de, som saknar asylskäl, får avslag inom kortast möjliga handläggningstid och därefter omedelbart får lämna landet, dagen efter överklagandefristen ,i stället för två månader. Överklagandefristen bör förkortas från tre veckor till tre dagar.

  2. brorson

    Som ni förstår tycker jag inte att det finns några som helst ursäkter för den här mannens agerande. Han ville gifta sig med den unga kvinnan för att få uppehållstillstånd, men hon vägrade medverka till detta bedrägeri mot svenska staten. Oklart varför hon vägrade, om det var av rättskänsla eller för att hon ville slippa fortsatta obehag från hans sida. Också oklart om hon också är invandrare och hur han fått kontakt med henne, Det borde han nämligen inte haft en chans till, med en annan asylpolitik. Och då borde han inte heller fått vetskap om att det finns nedlagda gruvor i hennes hemtrakt, nästan 40 mil från asylboendet, där han bodde.

    Så här gör man inte mot någon människa, och allraminst mot någon helt oskyldig, även om man har drabbats av svåra motgångar. Men den här mannen hade inte drabbats av svåra motgångar, objektivt sett, vilket de upprepade avslagen i domstolarna visar (att han saknat asylskä). Men kanske svåra motgångar i förhållande till hans egna förväntningar Och då måste de, som lurat i honom att han hade en chans att få uppehållstillstånd genom att på olika sätt obstruera mot svensk lag, anses medskyldiga til dådet. Inte minst den advokat, eller de advokater, som har tjänat grova pengar, hundratusentals krr på alla utsiktslösa överklaganden. .

    Det är den verkliga rättsrötan, hur Sveriges advokatsamfund, utan moral och etik, företräder sina medlemmars ekonomiska intresse, till skada för hela samhället. Och de riksdagsledamöter, som har stiftat lagar som är fulla med hål, som kan utnyttjas av professionella lagvrängare. Som förhalar målen, för att de ska kunna åberopa nya omständigheter, när domen väl har fallit. Så att de kan börja om igen med nya överklaganden.

    Överklagandefristen på tre veckor i förvaltningsmål (asylärenden är förvaltningsmål) är för att hårt arbetande småföretagare, ska hinna ta ställning till om de ska överklaga komplicerade beslut av Skatteverkt.- och ta risken att tvingas betala tiotusentals kr för advokathjälp, om de förlorar i domstolen. .Det är faktiskt enbart asylsökande som har rätt till advokat innan ett ärende avgörs av en myndighet .Och det är bara i ett fåtal ärenden, som den enskilda parten har rätt till advokat på stat4ns bekostnad i förvaltningsdomstolarna.

    Detta är inte enda fallet, då en kvinna har drabbats av brutalt våld från män, som ö.h. inte borde vistas i Sverige. Vill påminna om 17-åriga Wilma, som mördades av en afghan, som hon haft en relation med sedan hon var 15 år, men ville bryta. Ett mindre omtalat fall, är en 59-årig kvinnlig miljöpartist, som mördades av en ung afghan, som hon försökt hjälpa. Dådet kan inte ursäktas med att hon sannolikt var en av dessa naiva flyktingaktivister, som har medverkat till att de våldsamma männen, som borde utvisas, inte blvit utvisade.

    Vi andra är också medskyldiga, genom vår långvariga passivitet p.g.a. rädsla för att bli stämplade som rasister. Sveriges journalister har också en mycket stor skuld genom att under många år ha undanhållit våldsmännens nationalitet, att det råder en mycket stor överrepresentation av utlänningar, varav många inte ens har rätt att vistas i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.