Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Försvarsministerns syn

Försvarsministerns uttalande om att vara med i nato är att det är bra för då får vi hjälp? Har inte denna man insett att vi också måste hjälpa och att detta kostar slantar. Svensk politik verkar gå ut på att nån måste hjälpa oss ,inte att vi själva måste rusta. Titta på vår självförsörjandegrad på livsmedel ,här har också politikerna lutat sig på andra.

En kommentar

  1. brorson

    Tycker att Stoltenberg har blandat sig i svensk politik alldeles för mycket, på samma sätt som den danska politikern Uffe Elleman-Jensen, som lurade in Sverige i EU. Vad har Stoltenberg sagt om Nato? Inte hela sanningen, väl? En högst personlig version av art. 5, som om den vore den enda bestämmelsen i Nato.

    Dessutom en ytterst märklig tolkning, som svenska politiker har gjort av Stoltenbergs hemsnickrade version av art. 5 ”Alla för en, en för alla” att ett Nato-land kan vägra sälja vapen till ett annat Nato-land, samtidigt som vägrarlandet skänker vapen utan att ens ta betalt till ett land, som inte ens är medlem i Nato.

    Men Turkiet ska förstås bidra med allt, som Turkiet har, ifall Sverige angrips. För det har ju Stoltenberg lovat. En sak är dock säker, och det är att Norge har bidragit till Nato med det sämsta som Norge har, en tragisk galjonsfigur, som pratar strunt.

    Och Hultqvist, som nuförtiden ger ett så militaristiskt intryck? Efter två månader som värnpliktig sökte och fick han vapenfri tjänst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.