Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Nu lägger vi ner

Idag har vi beslutat att lägga ner hela vår Lammproduktion, de styrande i landet har vunnit. Gissar att många med oss gör detsamma. De som gläds mest är väl djurrättsaktivisterna som också terroriserat oss.Problemet är väl att nu minskar vår självhushållningsgrad i Sverige ytterligare.Vi kommer också då att lägga våra åkrar i träda då vi inte heller har nån gödsel till att odla andra grödor med lönsamhet.Vi kan heller inte gå minus bara för att det ska finnas mat i butikerna. Snacket om satsningen på svenskt jordbruk är enbart bara skitsnack som kommer upp vart fjärde år , valår alltså. Det snackas om Putinpriser , mig veterligen har inte han suttit i en svensk regering. Putinpriser är skapade av blåögda politiker som litat på Ryssland

4 kommentarer

  1. Christer

    Jag kan bara beklaga ett beslut, men har full förståelse. Som f.d. Egenföretagare är jag fullt medveten om att man inte kan betala för att jobba. I alla fall inte i längden.
    Men jag vill i alla fall tacka för er insats.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Vi har ju fler ”ben” att stå på men varje verksamhet måste ju löna sig utan att skyffla in kapital Jordbruksbiten är omöjlig att driva trots att det inte finns lånade pengar i denna .

  2. anders

    Du har aldrig funderat på att bli riksdagspolitiker ? Där verkar det finnas obegränsat med resurser, i form av arvoden reseersättningar och andra förmåner. Allt betalt av skattebetalarnas slit och släp.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Jodå ,men skulle aldrig kunna se skattebetalarna i ögonen om jag skulle utnyttja dom på det viset.Jag är en ärlig person

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.