Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

MP har tappat poängen med demokrati

Romina Pourmokhtari gömmer sig bakom folket. Att det inte går att genomföra nödvändiga klimatreformer utan att förlora väljare är ett absurt resonemang, skriver Åsa Lindhagen (MP). Ja vi har och lever i en demokrati där politikerna ska följa sina väljare, gör man som Åsa Lindhagen förespråkar går vi mot en diktatur. Kanske lite fel uttryckt av Romina dock ,skulle nog istället sagt att detta är vad våra väljare vill.

3 kommentarer

  1. Leif

    Vad var det moderatäcklet skrev, det sovande folket, ja det är väl dom som vill det här.

    Jag hoppas dom som har barn nu, är ärliga och säger att såhär vill vi ha det, när skiten slår igenom med allt vad det kommer att innebär.

    Har du barn eller är du en sån där incel? 😉

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Egentligen borde jag inte lägga ut dina kommentarer men gör det så folk ser vilket omoget snack vissa har som svarar på inläggen.

  3. brorson

    Sign Leif (Är det samma person?) har tidigare försökt hitta sakliga invändningar mot olika inläggsförfattare, d.v.s invändningar som han själv har trott varit sanna. Men efter att gång på gång haft fel, verkar Leif ha givit upp försöken att vara saklig, och sprider i stället dynga och oförskämdheter. Om Leif är miljöpartisthar han härigenom bekräftat att MP har tappat poängen med demokrati.

    Det har däremot inte Pourmokhtari, L, gjort. Hon har mig veterligt inte uttryckt sig så, som Lindhagen, MP, påstår. Som jag har förstått Pourmokhtari handlar det inte om risken att det egna partiet tappar väljare, utan om hela väljarkollektivet, att man inte kan genomföra sin politik om man har hela väljarkollektivet mot sig, utom möjligen på kort sikt.

    En person, som tror på jordens nära förestående undergång och inte skyr några medel, även mord, för att förhindra detta är en farlig extremist. Jag minns hur en annan partiledare anklagade Olof Palme för att vilja förgifta hela mänskligheten med radioaktiv ”smitta”. Palme blev mördad. Vi vet fortfarande inte vem mördaren var och vilket motiv han hade. En statsministers liv mot hela mänskligheten?

    Eller något liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.