Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

SD minskar

Som jag sagt så många gånger tidigare.

Hade de politiska partierna inte lagt så stort focus på att hålla SD utanför politiken hade de inte heller varit så stora som de var vid valet.

För det vi ser nu är att de kommer att sjunka som en sten i mätningarna.

Så jag gissar att de kommer att ligga runt 10 % vid nästa val, för nu ser deras väljare att SD är inget att räkna med i politiken.

 

2 kommentarer

  1. brorson

    Men nu får ju SD en hälpande hand med väljarstödet fån Liberalerna, som försöker omtolka Tidö-avtalet till att tillåta mer arbetskraftinvandring än där har överenskommits. Detta kommer att både pressa ner löner och öka arbetslösheten för såväl etniska svenskar som redan hitkomna invandrare, varav mänga har rösträtt i de svenska valen. L gör nu allt de kan för att utplåna sig själva som riksdagsparti och hjälpa Nyans att komma in i riksdagen. Även om antalet partibytare, som går direkt från L till SD inte kommer att vara så många, får man räkna med en viss domino-effekt som kommer att gynna SD. Men L hoppas kanske att väljarimport före valet 2024 kommer att ge utdelning i valet 2028? Jag har ett bättre förslag: Dela ut medborgarskap, med rösträtt i de svenska valen och valbarhet till den svenska riksdagen, till personer som aldrig har satt sin fot i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.