Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Energiproduktion ,utländska aktörer

Ytterligare en delad text från Lotta Gröning , mycket tänkvärt

 

Så till planerna på nya gigantiska vindkrafts industrier. Stoppa dem! Varför ska svenska medborgare betala dyra energiskatter och nätavgifter till utländska investerare som förhandlar till sig låga elpriser och skattar i hemlandet. De flesta parkerna numera utlandsägda. Vi blir beroende av diktaturer och människor som får sina livsmiljö förstörd har inget stöd som medborgare i Sverige. Istället mutas kommunalpolitiker för att köra över sin befolkning. Har de inte haft en riksdagsplats kan de alltid få en. Partiet framför allt!. Det har funnits tankar på att försvaga det kommunala vetot. I så fall närmar vi oss Vitryssland. Varför granskar inte media den så kallade gröna miljöpolitiken?
Varför har Naturvårdverket som ska skydda vår natur och vårt djurliv och bevaka allemansrätten blivit ett redskap för för exploateringen av vindkraft? Ett namnbyte av den myndigheten är på sin plats. Var är demokratin i allt detta? Hur många av oss väljare och medborgare har fått tagit ställning för att det är marknaden som ansvarar för elpriserna?

En kommentar

  1. tjalle (inläggsförfattare)

    Jag tror inte du förstår vad du läser , är så trött på dina påhopp så detta får bli det sista jag lägger ut. Som du vet så har jag kastat den tidigare skit du skickat. Men om du läser lite saktare så ser du att mitt inlägg som jag delat omfattar alla partier som säljer ut Sverige.Men skicka inget mer , vet att du håller på och öser ut svavelosande kommentarer till fler på bloggen. Men du har aldrig några motargument i dina kommentarer bara skitsnack och påhopp. Kom nån gång med motargument eller visa på bättre fakta. Men detta tror jag inte du presterar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.