Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Sverige ett fallfärdigt ruckel ?

Sverige har haft olika regeringar de senaste 30 åren , men det som är oroväckande är att dessa har misskött Sverige som land.

Jag vill likna det med ett misskött hus, ett hus måste man underhålla och åtgärda felen allt eftersom de uppstår.

Om inte man gör detta hamnar man i läget där det helt plötsligt blir ett övermäktigt jobb att renovera detta, och samtidigt oerhört kostsamt .

Och idag kastar samtliga partier skit mot varandra om vems fel det är, är det inte snart dags att kasta prestigen och ta tag i ”renoveringen”.

Politiken har fullständigt spårat ur i Sverige och politikerna liknar ungar i sandlådan

 

9 kommentarer

    • Arbetare

      Någon förefaller ha fått SD på hjärnan ….
      Att kritisera ett uselt utfört arbete av tidigare regeringar behöver man inte tillhöra något speciellt parti för att göra , det räcker med att se verkligheten utan ideologiska skygglappar .

      Jag tycker det är tragiskt att troll som du lägger sin energi på att sätta epitet på folk istället för att göra något konstruktivt för att hjälpa andra människor

      • tjalle (inläggsförfattare)

        Man får tydligen inte kritisera hur politiken raserat stora dela av svensk välfärd, kommunikation med mera. Fattar inte Villys retorik där. Finns nåt i mitt inlägg som kan tolkas SD ?? Sd har väl i ock försig också klagat på hur sverige har nedmonterats men de har kanske mer fokus på andra saker . Men i denna fråga tror jag jag har gjort mer för de hitkommna än Villy så det kan han nog inte belasta mig för att gå SD s väg. Sen har väl även politiken misslyckats i denna fråga , men säger man nåt om detta så kommer röda kortet upp. Jag tycker vi skulle gjort mer för de som kommit hit och har det svårt, för den urkassa integrationen har även här politikerna misslyckats.

    • Christer

      Nu spårade du väl ut helt och hållet Villy?
      Det finns väl inget SD-relaterat i Tjalles blogginlägg?
      Han konstaterar ju bara att Sverige är ett nergånget land på många områden, och det stämmer ju. Och då nämner han inte ens misslyckanden som den svenska sjukvården, det sjunkande värdet på kronan, det allt sämre resultatet i skolan osv.
      För någon som ofta hänvisar till vetenskapen och akademiska värden borde det inte vara svårt att finna allsköns vetenskapliga undersökningar som styrker Sveriges kräftgång bland likvärdiga länder.

  1. tjalle (inläggsförfattare)

    Jag är så långt från SD som går , försvaret nedgånget, vården nedgången,skattetrycket för oss högavlönade är för lågt. Järnvägen är nedgången, i skolorna finns inga regler. med mycket mera. Tycker du det funkar bra , de rikare blir bara rikare och de mindre bemedlade får det allt svårare. Varför ska man vara SD are när man vill upprusta svenska välfärden. Jag får ut 45 000 i månaden efter skatt inga skulder ,bilar båt och fjällstuga och jag och min fru kan lägga undan över 50 000 i månaden. Det tycker jag är orättvist. Vi har dock 6 st fadderbarn i olika U-länder som vi försörjer på grund av att vi tycker vi ska dela med oss. Vi har tagit emot flyktingar i vårt hem i omgångar , så kom inte med nåt SD kort. Vad har du gjort för dessa stackare ?? Och jag kan säga att vi röstat på KD och det gör jag aldrig om.Det parti som kan erkänna sina brister och sen göra rätt de kommer jag att rösta på men nåt sånt finns inte idag

  2. Agneta

    Man behöver inte alls vara långt från SD för att hjälpa människor i andra länder.Det finns många hjälporganisationer man kan skicka pengar till, något som även de som röstar på SD gör.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Jo så är det , men jag ser SD som ett onödigt parti. Hade tidigare regeringar gjort vad de skulle, alltså levererat så hade aldrig SD blivit så stort som det är.Det har blivit ett missnöjesparti.

      • Basic Rules

        Sverige är ett fallfärdigt ruckel och det är du nöjd med ?
        Låter som du är missnöjd ändå – SD är en stor besvikelse faktiskt .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.