Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Den orakade sanningen

Jag blev en aning överrumplad då det plötsligt plockades fram en kamera när jag besökte Västerbottningen för ett par veckor sedan. För det kan möjligtvis ha varit så att det hade gått ett par dagar, eller nån vecka, sedan mitt senaste möte med en rakhyvel… Så med anledning av detta blir jag kanske tvungen att byta undertitel på bloggen till ”…den orakade sanningen”.

I vilket fall som helst så kan ni läsa min första ledare i Västerbottningen här nedan:

 

IMG_1942

 

Är ni inte redan prenumeranter kan ni ordna det via nedanstående länk. Jag är helt säker på att trycksvärtan räcker så att även ni kan få en tidning i brevlådan varje torsdag.

vasterbottningen.se

2 kommentarer

 1. Basic Rules

  Din ledare inger tillförsikt och respekt.
  Vad gäller VF/VK så är den ideologiska doktrinen – Socialism- hårt driven av VF, man får direkta assiationer till Ung Vänster. VK har numera släppt denna rigida ”folkpartistiska” attityd.

  Sen hoppas jag du inte bedriver den populistiska agendajournalistik som katekiserar stora delar av den liberala pressen, tex DN och just VK. Däremot utgör Göteborgs Posten(GP) ett beundransvärt undantag och fått utstå mycket skit för att just tillvarata journalistikens grunder.

  Det är således inget konstigt att nya media (dit räknar jag inte avpixlat) är populär för att få fakta kring av liberal press obekväm fakta, som inte passar den hårt drivna den agendan.
  Nyheter är en sak, ledarkrönikor en annan, men då dessa konsekvent samvarierar måste man bli minst sagt vaksam !
  Lycka till !

 2. Robert Axebro (inläggsförfattare)

  Tack!
  Vi får väl se vart det här leder och hur väl jag lyckas navigera i det minfält där de allra flesta åsikter som framförs riskerar att stämplas som populistiska från något håll… :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>