Nu äntligen kan jag hälsteget…

Raggsockar är varma. Jo men visst. Jag fick låna en sock av den suveräne sockmakaren Maj-Lis oppi backen. Äntligen har jag klurat ut, hur man gör och Garngrossisten har ett mycket bra garn som innehåller 70% ull och 30% polyamid. Det kliar inte ens, luktar inte heller och är maskintvättbart.

I rena glädje ruset, så har jag nu fäst trådar och lagt det nionde paret till handlingarna. Min mor finns på ett sjukhem i Gamleby Småland och där ska allt märkas. Det blev små bitar av barkgarvat renskinn med inbränt namn fastytt på skaftet. Skinnbiten klarar tvättmaskin.

Solsken på Maj-Lis och raggsockar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>