mina tankar-mitt liv

Mitt liv är en röra

Mitt mående och mina känslor är ett enda virr varr, Är ofta ledsen och gråter utan egentlig anledning. Har så jäkla ont i höften när jag ska sova, räddningen har blivit en kudde mellan knäna.

Jag undrar ofta varför jag ens lever, jag är så trött på att kämpa… Är det vad jag kom till världen för, då är det inte mycket värt?

Hitta ett arbete då jag i stort sett är handikappad, kan knappt gå upp på trottoaren liksom…

Alla säger att det finns ett jobb åt dig med och FK säger att jag kan jobba bara jag hittar ett arbete där jag inte behöver stå, gå eller sitta länge.. Visst finns säkert de arbetena men frågan är ju vart? Mina utbildningar lyser pedagogik rent igenom…

Vård var ju det jag satsade på. bl.a. personlig assistent, men lätt att ta hand om nån annan då man knappt kan få på sig strumpor eller skor själv. Jag vill inte vara bitter, men jag är ju över 40 och har inte hittat min väg i livet…då är det lätt att bli lite små bitter…

Lämnade min trygghet med sambo och hus för två år sedan… för att kasta mig ut i livet! Saker och ting blev väl inte riktigt som jag tänkt då jag gick introduktion för boendestöd på Umeå kommun men arbetsplatsen ansåg att jag hade för ont, ett nederlag till… Jag kunde ju knappast säga emot dem. Försökte hänga på en promenad då t.o.m. brukaren gick ifrån mig XD.

Nu arbetstränar jag på Leia företagshotell och jag har ju stora problem att sitta vid datorn pga värken även om jag har en bra stol. Jag har tittat lite på photoshop och lite på exel. Problemet är ju att minnet sviker mig som oftast så det är svårt att veta vad jag sett/läst även om jag konkret har testat att göra som instruktionerna.

Nu längtar jag hem, jag gör helg redan klockan 12:00 idag! En sak till AF inte förstår. När jag går hem idag är jag totalt slut, då behöver jag vila. AF tycker jag ska jobba må, ons och fre istället för må, ons och to. Har försökt att förklara att jag behöver fre-sö för min återhämtning, jag klarar inte det från lö-sö. Jag är över 40, har varit på åtskilliga utredningar, möten, tester mm och det som funkat mest optimalt är halv dagar må, on och fre.

Jag har bråkat på min förmedlare och sagt att jag förstår inte varför hon hela tiden ifrågasätter mig, läs mina papper!! Nu med 12 timmar i veckan så är jag verkligen och tallar på min utmattning… Nä men fler timmar och fler dagar är deras motto, spelar ingen roll hur du mår eller hur ont du har bara du gör som vi säger så är jag nöjd!

 

pözz och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.