mina tankar-mitt liv

Så var det måndag igen…

En härlig helg har förflutit…

Jag spenderade min lördag kväll med Sissi och Alex i Hörnefors. Sissi bjöd på god middag och god dryck! Dock en vetenskap att ta sig upp för hennes trappor när man är som en 100 åring.

Vi satt en bra stund ute på hennes balkong och surrade när flickorna lagt sig. Så fort jag kommer till Hörnefors infinner sig en frid som inte är densamma när jag är i stan. Jag trivs i Hörnefors.

Ortopeden i torsdags och jag måste byta höft annars sitter jag nog i rullstol om 3 år! Operation javisst, men då måste vikten ned och det är ju lättare sagt än gjort… Jag förstår vad de menar men jag kan inte låta bli att bli lite provocerad av att man inte behöver röra sig, man kan ju bara svälta sig, då går man ner! Mmmmm…visserligen, men inte direkt min melodi!

Operationen skulle ske under ca 3 timmar, jag skulle få fara hem dagen efter, sen 3 månaders rehabilitering. Skulle något gå snett, det skulle bli infektion eller så…då måste de öppna upp såret, skära bort infektionen, man skulle få sitta i rullstol i 6 mån, äta cellgifter och sen göra om operationen igen.

Jag har ju kämpat med vikten så länge jag minns! Operation hjälpte ju inte heller då jag inte är någon överätare, utan det snarare rör sig om det hormonella… Visst alla kan gå ned, herregud, det fattar ju jag med, jag har bara svårt att tappa vikt!

Dessutom så spökar hjärnan, jag mår så jäkla dåligt! Vet varken ut eller in! Det gör inte saken lättare…

Idag kör jag Valianten, Janne rekade till bromsarna på den så den fungerar igen…WOhooo! Däremot ville inte slutsteget fungera, vet inte om det är tillslaget som spökar!

I Morse hade jag glömt nycklarna i Jannes bil, fick fara utan att låsa, var redan sen då nån inte var på humör… hämtade nycklarna, men då jävlades hans dörr på chevan, som tur var så var han på väg så jag fick lämna dörren på halv ”snean”.

Hem och låsa dörren till lgh, ner på stan och då var jag redan sen så det fanns inte parkering, letade i sinne och blev jätte stressad! Hittade dock en parkering till slut, inte alltför långt bort! Hatar att vara precis i tid eller lite sen. Måste dessutom gå lite tidigare då jag har ett möte!

Har varit borta så mycket och får så dåligt samvete över det. Samtidigt är mina dagar på Fk borta och över, vet inte hur jag ska handskas med den frågan heller… Hatar att leva såhär! Jag vill verkligen ha ett jobb!

Att inte vilja leva är ett alternativ och jag har funderat på hur, men den dagen jag skulle göra det vill jag verkligen veta att det går vägen och det tystnar för evigt!

 

Pözz och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.