mina tankar-mitt liv

Veckorna går fort

Veckorna flyger i väg…

Ibland undrar jag var tiden tar vägen! Idag är det regn och åter regn, blött och kallt ute!

Mitt mående svajar som bara den, vissa dagar ler jag men det som finns bakom fasaden är mörka tankar… Jag undrar över mitt livssyfte!? Ska det inte vara mer än såhär?

Jag lever upp då jag umgås med mina barn och speciellt då jag befinner mig på hemmaplan i Hörnefors, där hör jag hemma på ett annat vis! Känner mig rätt isolerad då jag befinner mig i stora staden, är ju oftast ensam! Sen finns det andra faktorer som påverkar mitt mående väldigt negativt också! Såna saker som jag inte vill skriva om öppet.

Jag känner att jag drar mig tillbaka på många plan…

Imorrn har jag möte med AF och det gruvar jag mig för, hon och jag är inte direkt överens om hur saker och ting ska vara! Hos henne finns ingen ödmjukhet eller förståelse utan hon sitter och rider på sina regler… Om det bara vore jag som inte tycker om henne, men så är det inte alls!

Nu söker vi efter en annan Volvo då det är så mycket att fixa på vår egen, jag kör vallen så länge… Känns ju roligt med en nybesiktad bil som den ändå visade sig vara ett stort jävla fel på!

Sitter nu på arbetsträningen, magen har kajkat ihop men kan ju inte vara hemma hur mycket som helst! Finner inte att den här arbetsplatsen ger mig så mycket, har inget syfte och inget speciellt jobb att göra! Har jätte fina arbetskolleger däremot och det ger ju en viss boost!

Skulle kanske behövt prata med någon, någon som förstår mina mörka tankar! Jag själv förstår dem inte!

Om jag kunde så skulle jag hyrt en stuga nånstans mitt i ingenstans! Suttit och lyssnat på fåglarna och träden.

Igår hade Loke tagit en liten mus, men jag räddade den och tog in lilla mördaren. Han hade nog nyss hittat den för det fanns inget till synes att den skulle vara skadad, den sprang iväg i gräset då jag hämtade kattrackaren!

 

Pözz och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.