Fascistmamman och stillheten

 Vi verkar ha olika dygnsrytm jag, sonen och hans kompisar. Nu är det lugnt och stilla här. Det var det inte vid tretiden i natt när jag vaknade till. Min egen stillhet inträdde långt före midnatt, i fåtöljen framför fotbollen. Djupsömn med nackspärr som följd. Maken gjorde ungefär samma mentala sorti, men i soffan. Vi kravlade oss upp till sängen vid ett-tiden, men då var aktiviteten högre i källarhålan. Är det nu jag ska gå in till de sex pojkarna och släppa in dagsljus och skicka ut dem i solen som en riktig fascistmamma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>