Äggkastning mot partikansliet!

Under natten har någon eller några mindre demokratiskt funtade individer bemödat sig att slänga ägg på vårt partikansli. Händelsen kan ju tyckas trivial men är helt uppenbart riktat mot oss som parti, vilket gör det synnerligen allvarligt. Vi har tidigare blivit utsatta med inkastade stenar genom fönstren för några valrörelser sedan. Man blir mest bara förbannad över hur vissa människor beter sig och hur civiliserade metoder för att föra fram sina åsikter inte verkar kommit dem till känna.

Folkbladet skriver idag om händelsen här. Vi har anmält till polisen eftersom de är mycket angelägna att hålla koll på politiska våldsyttringar.

Inga fler än dem själva verkar veta vilka som stått för äggkastningen, men vi vet ju att det finns en del vänsterorganisationer som gång efter annan yttrar sina åsikter genom skadegörelse här i Umeå. Och man kan ju fråga sig varför det ska vara så svårt att använda den energin till något mer konstruktivt. Troligtvis vill dom inte få ut något konstruktivt av det heller.

 

Får hoppas att dessa yttringar inte blir allt hårdare ju närmare valet vi kommer. Skulle bli en riktigt tråkig valrörelse i så fall.

Använd er röst istället! 

 

IMG_4902

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. John

    Ja du , nu har man sett å hört allt . Att man kan komma in i Riksdagen från skolan är en fullkomlig skandal . Vad kan du å vad har du lärt dig om arbetslivet ? Nada. Du står säkert som andra Pajaser ( Yrkespolitiker ) med armarna i kors även när du är i 50-årsåldern å vill bli försörjd . Ännu ett sorgligt bevis på en som inte vill arbeta . Fy Fan .

  2. Pingback: Vänsterns goda fina hat?! | Veronica Kerr (KD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.