Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Han(s) i skamvrån…

Hans Lindbergs ord ett hån mot landsbygden!

Under avdelningen folkets röst i dagens Folkblad kan vi läsa en replik till debattartikeln ”Stad och land går hand i hand” skriven av Hans Lindberg (S). Här får han rejält på nöten av föräldragrupperna i Bodbyn och Bullmark!

”Att kalla en nedläggning av hela mellanstadiet i Bullmark för en satsning, är inget annat än ett hån mot landsbygdens befolkning.”

Klicka här för att läsa hela repliken: Hans Lindbergs ord ett hån mot landsbygden

Det Hans Lindberg och hans närmaste ägnar sig åt i media kan inte ses som något annat än ett försök att med rena lögner och desinformation släta över och dölja det som faktiskt sker just nu på landsbygden. Den massiva landsbygdskampanj de driver i media och i Hans egen blogg syftar inte till något annat än att begrava en ytterst känslig fråga där de förlorar väljare ju mer av sanningen som kommer fram. Så med fina ord om att stad och land går hand i hand samt landsbygdens viktiga roll som matproducent försöker han marginalisera den centrala frågan om skolnedläggningar, en fråga som han dessutom skönmålar å det grövsta för att den skall passa in i det lögnaktiga budskap han sprider!

Det är nog tur för Hans med flera att skamvrån inte längre används i vårt avlånga land för gudarna ska veta att det verkligen är befogat och skulle behövas just nu…

img_1256-2.jpg

5 kommentarer

  1. Elin

    De borde göras lokalöversyn på komunhuset oxå..där kan dom säkert dela kontor som inte nyttjas 7-16 dom dom kan sparar pengar på…

  2. Robert Axebro (inläggsförfattare)

    Hej Elin!
    När alla politikerna står i skamvrån frigörs ju också mycket yta så möjligheterna till besparingar är väldigt goda…

  3. Pingback: 1accessories

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.