Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Räddningsbluffen är avslöjad

Ingenting har förändrats, alltihop är en ren och skär bluff!

Moa gör ännu ett krampaktigt försök att ändra på förutsättningarna i det ”fulspel” som hon ägnar sig åt! Men återigen sitter hon där med Svarte Petter på hand…

Om vi reflekterar en aning när vi läser förslaget till beslut som tagits fram som ”räddningsaktion” för mellanstadiet i  Bullmark inser vi direkt att hela utspelet om att Bullmarks skola nu är räddad inte är något annat än ett taffligt försök att lura alla inblandade! De vill på ett så smidigt sätt som möjligt döva opinionen och påbörja byggnationen av den oönskade F-3 skolan och på samma gång få folk att tro att det är något bra som händer. Moa och gänget kan inte ha speciellt höga tankar om sina medborgare när de fortsätter att behandla oss som om vi inte begriper någonting. Valet närmar sig och jag hoppas att ingen glömmer det sätt på vilket Socialdemokraterna m.fl. förvaltar det förtroende som väljarna gett dem.

För den bistra sanningen är att det här beslutet inte betyder ett skvatt! Jag har dessutom väldigt svårt att tro att den lokala S-föreningen i Gravmark-Bullmark är lika exalterade över detta beslutsförslag som man kan få intrycket av i media. Det Moa Brydsten beskriver som en konstruktiv dialog internt inom S med lokalföreningen är inget annat än ett riktigt fulspel och ett försök att fortsätta sprida dimridåer och få alla inblandade att backa av och låta politikerna ta semester i lugn och ro. För nog lämnar väl denna formulering en riktigt bitter eftersmak i munnen när vi smakar på den:

”Detta under förutsättning att behörig och legitimerad personal fortsatt finns att tillgå eller att större investeringar i lokalerna inte krävs”. 

Det här är inget annat än ett försök att skjuta vårt engagemang i sank! För mellanstadiet i Bullmark blir endast kvar så länge det inte kostar något extra! När skolan åter döms ut kommer våra barn obönhörligen att sättas på bussen till Sävar. Min bedömning är att skolan kommer att anses vara i toppskick ända fram till valet, efter detta så förfaller skolan troligtvis med raketfart! Snipp snapp snut så var mellanstadiesagan i Bullmark  slut…

 

Skärmavbild 2016-06-23 kl. 07.46.54

7 kommentarer

  1. Jonas E

    Det ser egentligen mest ut som om dom försöket göra folkinitiativet inaktuellt – och slippa det !!.

  2. Svågern

    Bra att du gräver fram korruptionen som finns i kommunen, det är inte underligt att politikerföraktet ökar i Sverige. Du verkar ha funnit ditt kall, att avslöja politikers grova lögner och vad som tyder på grov brottslig verksamhet. VK och andra tidningar går i koppel och har för länge se tappat trovärdighet.

    • Robert Axebro (inläggsförfattare)

      Du har helt rätt i att det vore rimligt att kräva att lokalpressen skulle göra lite mer för att visa på de missförhållanden som råder!

  3. Pingback: Inget svar är också ett svar… | Axebros syn på politiken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.