Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nästan 5km

Gick på tenton i morse. Började med ett Core pass.  Kanske inte det tyngsta passet jag varit på under min tenton period men alltid skönt att mata på med mag och rygg övningar!  Tänkte sedan dra ut på en vända men det regna så det blev Crosstrainern istället. 30 min Vikt lose. Med Bandit i öronen klarar man av det mesta. Saknade min träningspolare Anna såklart får försöka lura med henne i morgon istället 😉 

Hann nästan 5km och gjorde av med 400 cal. Första gången jag körde det det programmet så nu har  jag har nått att tävla imot nästa gång, typ i morgon. 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.