Jättefågelns syn på ekologisk odlingsmark…

2008 är med alla dess vedermödor snart slut. Granö Beckasin har meddelat att nya tag kommer på nya året. Vissa lägger krutet i att vi ska se det från kyrktornets perspektiv.

Varför inte, nya vinklar kanske kan öppna möjligheten för nytänkande.

Jag har förvånar mig storligen, att ekologisk odlingsmark saknar värde, för denna projekt grupp inom Granö Beckasin. En dam från bygden med Granö i sitt hjärta, förslog att kanske placeringen kunde bli bättre, mitt emot ’Ol Nings’ 10-knuting. Där är berget fläckvis i öppen dager, istället för den genom tiderna betydligt värdefullare odlingsmark som finns mellan det aktuella området mellan Kyrkvägen och Karlavägen. Kostnaden för uppförande av detta fågel museum bör bli lägre om grunden för fastigheten inte enbart kräver pålning för att ge stabilitet.

Kanske projektgruppen är redigt stadd i kassan, då är det bara principer som gäller vid placeringen av attraktions området. Damens förslag ter sig intressant i hänsyn av Ol Nings väl bevarade byggnader och dess intressanta historia. I stället för att slå undan benen på ekonomiska fungerande företag som odlar ekologisk basföda.

Solsken på företag som tar miljöansvar, även om andra måste upp i kyrktorn för att eventuellt förnimma konsekvenserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.