Politiker snider ord och medborgaren trästickor…

Vi håller oss varma på olika sätt. Valår är ett elände, media genomsyras av fejkade sanningar och dold verklighet. Bara det säljer. Mediabrus.

Ungdomspartierna nischar och bräcker varandra med antalet ord och inlärda fraser. Har man tur får man leva och se efter sommaren. Kommunhuset benämns som dyckertlådan. Trist, mycket trist, deras lön kommer från skattekronorna.

Ja det är snart deklarations tid. Då ska det uppskattas efter samvete. Samvetet och valet av deklarant är grunden för vad kommunen har att handskas med. Samma kommun fick 800 000 sek av ett strävsamt par OCH RUBBET BLÅSTES på lite ditan och datan. Endast felräkningspengar återstod. Så skamligt, men ingen oro, de finns SÅ GENOMTÄNKTA ordharanger till försvar för vart pengarna rann ut.

Samma kommun har hand om våra unga och gamla, men höger hand vet inte vad vänster gör. Arbetskamrater ser övergrepp och missförhållanden. Ja det är klart, människan har mycket gemensamt med apan. De tre aporna, en håller handen för ögonen, den andra för öronen och den tredje för munnen. Klart som korvspad. Enkelt och kritiklöst. Offra någon liten unge och gamling, de är bra måltavlor som tiger av hänsyn till omgivningen.

Med vis munterhet ser jag vilka föräldrar som har bilen igång, medans de släntrar in på dagis och berättar om sin innehållsrika dag. Avgaserna då, nä, det är intresse vimpel, det är ju valår i år. Avgaser tillhör verkligheten.

Missbruk frodas och familjer går sönder. Hooken bryr sig, ja inte är det många. Det är valår i år. 

Solsken på Moder Svea och bevara riket, det är valår i år…

2 kommentarer

  1. Umebo

    ”Arbetskamrater ser övergrepp och missförhållanden. Ja det är klart, människan har mycket gemensamt med apan. De tre aporna, en håller handen för ögonen, den andra för öronen och den tredje för munnen. Klart som korvspad. Enkelt och kritiklöst. Offra någon liten unge och gamling, de är bra måltavlor som tiger av hänsyn till omgivningen”.

    Din sämsta egenskap är enligt din blogg, att du inte förstår de som döljer sanningen.

    Du antyder att det sker övergrepp och missförhållanden, men väljer att tiga om sanningen med försåtliga ordalag. Varför?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.