Hem och Samhälle, men lyktan då?

Är lyktan fridlyst?

Nu har lyktan fått ligga på marken mest hela sommaren och därmed vickats lite hit och lite dit när gräsklipparen kommit? Han som klipper gräset gör sitt bästa och viker undan lampanordningen vid varje klippning.

Eftersom lyktans konstruktion inte hållit och den lappats ihop och det inte hållit, då kanske den bör monteras ner innan en olycka är framme och någon får en elektrisk stöt. 

Solsken på de som tar ansvar

7 kommentarer

 1. Frågande

  Du gnäller som vanligt Carola. Du som sett lampan HELA sommaren varför har du inte uppmärksammat de som har ansvar för den att det är så olyckligt? Om högern vinner valet kommer det att bli straffbart att inte ingripa när man ser brott!

 2. nästgårds

  Vadå gnäll,enkelt påpekande ska bli straffbart, man undrar…de är nog fler som undrat men jag tror nog att den kommer fixas eftersom dom som ansvarar för parken har vart där ofta i sommar och boulat..

 3. Frågande

  Jag kan inte se det som något annat än gnäll. Ser man att någon utsätts för fara, som i detta fall enligt Carola, någon riskerar att bli utsatta för elektriska stötar borde man väl rapportera detta och inte ”bara” gå förbi? Men men vi ser alla olika på saker. Snygg park är det i a f.

 4. Torsten

  Gnäll eller inte gnäll? Jag håller med ”Frågande” i dennes inlägg. Erfarenhetsmässigt så har Carola alltid gått ut med hårda, sannolika sanningar, istället för att leva upp till det hon beskriver sig själv som nämligen rakryggad även i motvind. Att öga mot öga, till den eller de det berör, säga sin mening faller inte naturligt för denna dam. Att gömma sig bakom tangentbordet och inte våga fejsa personer direkt upplevs av många med mig som en feg handling. Parken där lampan finns är en gemensam park och alla inkl.Carola borde känna ansvar. ”Dem” eller ”nån som ska ordna allt är ju faktiskt ”Vi”

 5. Maan

  Skaffa ett liv eller en hobby Carol!
  Kan inte vara kul att ALLTID bara gnälla på allt och alla.
  Verkar tyvärr vara din hobby att gnälla dock…

 6. el

  Har fått förfrågan av att fixa armaturen men pågrund av mitt arbete i sommar har jag varken haft tid eller lust. Nu är denna stolpe med 3 andra nedplockade och ska förstärkas därav kommer Hela parken vara bryten tills armaturerna är lagade, därför är det svarta tills imorgon tyvärr.

 7. rune

  Ja är man sjukpensionär så är man, då har man ju tid att gå runt och gnälla på allt och alla,men hemma går det minsann bra att ligga på knä hela dagarna och gräva ogräs..det är tur att vi alla hjälps åt på byn !!sol på natten också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.