Stilpoäng Länstrafiken…

då era – Länstrafikens – representanter teamledare Elin V och styrelseledamot Ulf E skriver och frågar.

Jättebra att ni visar intresse, då kanske någon hittar buggen i ert datasystem. Länstrafiken tar med automatik betalt för kontinuerligt busskort och ger ut programmerat busskort.  Busskortet fungerar och fungerar inte, lite blinkers över det hela.

De flesta kan skriva ut ersättningskort och somliga kan inte (saknar ”Tillfälligt kort” kommando). Tillbaka på ruta noll, sämsta notering är icke fungerande kort inom 4 timmar. Just de, kortet fungerar inte.

Problemet är att Länstrafikens bussar fungerar bra, jag vill inte vara utan resemöjligheten. Slut med parkeringsproblem, bara ta en Ultra dit jag ska när jag kommit till Umeå. Bussen går, dit spår inte når.

Kan inte bli bättre, om det inte vore för att korten saknar produktsäkerhet. Ge oss en halv månadskostnad, för varje gång det inte fungerar och jag får skämmas, fastän jag betalat. Då blir det nog fart på IT-avdelningen som programmerar autogiro-korten.

Solsken på den, som ordnar autogiro-korten och ”Tillfälligt kort”-knappen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.