Skateparken!!!

Häromkvällen åkte vi förbi skateparken och 7år vrålar rakt ut, "den är klar!!!!" Jag vill åka och harangerna bara avlöste varandra…..

….igår åkte jag så förbi igen med 18år i bilen. Berättade om händelsen och hur exalterad 7år varit. Ja………du får väl hänga här rätt mycket i framtiden med andra ord, sa 18år. Jag?! Va, en 40 taggare? Det lät inte lockande….inte alls. Men som sagt vad gör man inte för sina barn? Biter av sig armen och ger bort den om så behövs.

Så….gott folk, så fort det är väder, öppnat och läge….Då sitter jag väl där på sidan om och läser kurslitteratur i brist på annat, väntar, oroar mig för brutna ben och andra sår. För han ska skejta. Så är det bara.

Får nog leta reda på Ersbodas skejtlokal i vinter och se om det går att träna lite där då han missade en del då han bröt armen i slutet på sommaren. Samt att mentorn har lite tid över framöver….Bebis och kurser i Uppsala tar ju upp mesta tiden och det förstår vi alla. Kul dock att han vara med sonen lite ändå. Bruten arm var det sämsta….

Ja, då är man också en skejtmamma….Hur ska det gå?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.