Skrattar….borde…

…gråta.

Fick ett samtal från den mycket irriterande enheten på sjukhuset som jag tillhör. Tydligen hade jag en läkartid idag som jag inte visste om. Eller så hade läkaren blandat ihop andra saker han skulle göra åt mig innan han drog. Samma visa för två veckor sedan. Då hade jag uppenbarligen en läkartid också som jag inte visste om. Vet inte vad jag ska tro om det väloljade psykmaskineriet…………………. Det medför tyvärr oro att det ALDRIG någonsin kan fungera i alla fall i någon månad.

Jag hoppas verkligen ambassadören för Handisam tänker på detta när hon talar om hur det är att kastas fram och tillbaka, upp och ned i denna vård som fortfarande verkar befinna sig i början på 1900-talet.

Jag mår bra nu. Vill fortsätta göra det och inte gå runt i oro över min livssituation allt beroende på vad avdelningschefen behagar göra. Ge garantier som inte finns och kasta ned en mängd människor i svarta hål? Bara för att själv kunna gå på stan och äta godis medan andra på avdelningen (nya, omedvetna) arbetar.

Ja, jag blir sur.  Jag har ett handikapp, botas med medicin så hjärnan fungerar. Hur svårt är det att flytta över detta någon annanstans i en egen enhet där allt sköts kring detta? Vi blir fler och fler. Man kan stoppa detta i tid om det ges en chans. Lovar att sjukvårdskostnaderna minskar då.

*blä*

Snö, psykvård nu tappade jag sugen helt och hållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.