Lördag…

…och barnen utånade till farfar och bästa A!!! <3 Kan nog inte med ord beskriva min tacksamhet gentemot dessa två fina människor. De är så enormt älskade av mig och de mina. Jag känner en enorm glädje att få ha just dessa fina människor som mina (förvisso) ex-svärföräldrar men dock, farfar och bästa A i mitt liv.

Jag har:

  • Hunnit med lite vuxensaker igår. Tror det kallas dejt med allt vad det innebär. Slappnat av varje sekund och njutit. Tack!!
  • Druckit kaffe idag med bästa www.erikalundgren.com/ träffat hennes ljuvlige son, hennes fina väninnor med barn och bebi.
  • Slappa i soffan, köra igång en tvättmaskin, diskmaskin och röja i allmänhet.

Ändå är helgen inte ens över. Lördag 15.51 och jag ska snart göra mig presentabel för att åka på surströmmingsfest i studentkorridor någonstans på Ålidhem tillsammans med en mycket kär person. Klä mig i min lilla svarta, bära knähöga stövlar och bara vara. Jag är tacksam för stödet och råden jag fått att börja leva där jag är idag. Njuta av det som kommer i min väg utan att tänka så mycket. När man har en grubblande personlighet har jag insett att det är alltför mycket sådant man ägnar sig åt. Men sedan jag tog beslutet att inte göra det verkar livet öppna upp sig på de allra konstigaste sätt. För varje dag tycks jag ta för mig mer och mer. Känslan är enorm!!! Befriande!!! Nu vet jag att känna igen lyckan. Visst kastas jag ned i depp men klättrar upp snabbt som f-n när jag känner att det tenderar att gå åt fel håll. För egentligen har jag inget att deppa över men åt. Tyvärr inte mitt problem att lösa och jag hoppas att det är någon som kan hjälpa till att lösa det som inte heter Catharina.

 

Jag har frågat mig rätt ofta var allt detta tog en vändning och blev så fel? Tiden som varit har bara gått, dragit mig med och jag har vetat var jag gick men inte att jag spenderade den så illa. Jag fortsatte trots vetskap om att allt var så fel, trots mina inre övertygelser. När minnena inte är lyckliga utan enbart melankoliska är det dags att välja ny väg.  Jag är skyldig att visa mina yngsta barn det.

Tack än en gång Kärastet R och A!!! Denna helg har gett mig energi och andrum!!!

Men nu, bad, lilla svarta, kamma ut lockarna och bara vara.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.