Åh, vad jag är trött…

…på mig själv ibland. Jag avskyr numer ytterligheter. Därför blir jag så trött på mig själv när jag vet vad som är rätt men ändå inte får tummen ur. Att säga, nu är det slut med det blir också en klichee som jag absolut inte gillar och nu när jag skriver om det kommer att sluta använda mig av. För precis som man aldrig ska säga aldrig om saker….Ex. Jag ska aldrig föda fler barn kan bli två till i hushållet, osv.

Nu är det slut med det verkar för mig aldrig fungera, varken i teori eller praktik. Slut rökt? Njae…… Slutdummat mig med fel sorts människor? Njaeeee…. Nu är det slut på dumheter som godis på veckan…Njaeeeeee.

Det finns många nu är det slut….. I mitt fall kommer dessa fraser inte att upprepas förrän jag absolut innerligt vet att jag kan. Sluta alltså. Oavsett vad det gäller.

Jag ska försöka göra en lista och sätta upp någonstans så jag kanske kan tänka på vissa saker och stärka mig själv därigenom. På annat sätt går det inte att komma framåt i tankemönstret. Det bara går inte. För precis när man tror att man lärt sig glömmer man lika fort och är åter från början där man började lära sig….

Vi lever våra liv i cirklar. Gör fel, försöker göra rätt, gör fel igen och kommer lättare tillbaka i att göra rätt. Till slut är man inte där i felet hela tiden. Men det tar tid…….Kanske ett helt liv. Men finns viljan så är det i alla fall en god start.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.