Morgonpigg…

…verkligen inte!

Har vänt på dygnet i veckor. Bråkat, gråtit, skrikit och varit allmänt upp och ned. Av olika anledningar som inte kommer att nämnas här. Jag har inte haft ett skov, ej heller har min medicin inte fungerat. Annat. Nu försöker jag finna tillbaka till den jag hittade igen i augusti, den jag verkligen tycker om, Catharina 2.0. Så i helgen blev det inte alls som jag tänkt mig. Den blev lugn, utan en droppe alkohol, utan barn, med mi amore.

Trots tidig morgon känner jag mig helt ok. Ikväll kommer lillgänget åter. Det ser jag fram emot. I morgon ska vi ha luciafirande 6.45 så någon mer morgonpigg än mig har hjälpt till denna morgon att vända på dygnet.

Vi har hunnit med soffmys.

Någon kom med prinsesstårta, utan att ens veta om att det är min favorit tårta.

Det har gjorts många lergrytor med olikt innehåll, dock allt med fisk eller skaldjur.

Helgen blev inte som jag tänkt mig, verkligen inte. Den blev innehållsrik, känslomässig och framförallt mycket rik på sötsaker. För ni förstår…. Fudgen jag kokade i torsdags var det min dotter som stod för. När jag skulle göra om den själv för att återgälda det jag ätit upp kokade jag den till en stenhård tandkrossar….ja, som får plomber att flyga all världens väg, orsaka andra eländes saker i munnen. Om man är känslig. Själv är jag det inte och insåg efter en bit att nej…..INGEN ska äta detta.

Jag älskar att laga mat. Nu är det godis till jul, desserter och bakning som står på tur att utforskas. I januari börjar mitt nya liv och då kanske jag inte har tiden att göra sånt här lika mycket.

Nu ska jag ta mig en extra kopp starkt kaffe. Andas in med magen och ta itu med saker jag skjutit framför mig allt för länge.

God morgon sköna söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.