Fick en kraftig…

…dipp i afton.

Min kropp är fortfarande i olag och säger åt mig att vila. I vissa lägen är det enklare att lyssna på sin kropp, i andra kan man inte. I kväll har jag förmånen att kunna det. Får skjuta på det jag skulle ha gjort och lägga mig i soffan med en god film som sällskap. Lite skön musik och tända ljus är helande. Det är faktiskt ganska skönt att kunna säga att det är kroppen som fallerar och inte huvudet (psyket). Det var ett tag sedan det var den omvända ordningen.

Fick en fråga idag om det här med allt rörande psykvården. Om jag verkligen skulle orka föra en kamp mot missförhållandena som pågår. Det får mig att stanna upp och reflektera över frågan och det faktiska faktumet….. Ensam är ingen stark. Fler måste göra sin röst hörd, agera och stå upp. Vi som vuxna med diagnoser sent i livet där våra barn kan få våra arvsanlag i rakt nedstigande led bör se till att de inte behöver utstå samma lidande som vissa av oss gjort.

Tänker lägga in lite länkar framöver där man kan läsa mer om alltings jävlighet.

Vårt samhälle ska inte separera människor och stämpla vissa som mindre värda. Många protesterade mot att SD kom in i riksdagen men ändå står så många och blundar över det faktum att "vanliga" människor med barn och liv som alla andra behandlas olikt resten av den mer sk. fungerande befolkningen. Det är en skam för vårt land och bör som mycket annat inte blundas för.

Nu ska jag avsluta denna afton med annat. Soffmys är en bra sak att sluta dagen med.

Tack…..

….och god natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.