Hur gör man

……revolution? Ibland känns det som att jag skulle kunna göra det.

Inte för något speciellt, men kanske för att tända på en stubin så att det blir någon diskussion. 

Samtidigt är jag inte så bra på att diskutera. Jag blir oftast så förb….. och då går det ju i regel åt pipsvängen.

För att få ur mig lite adrenalin eller kanske rättare sagt minska anhopningen på adtrenalin, tog vi fram vattenslangen och högtryckssprutan så att jag kunde gå loss på all smet som satt på bilen. Och för att inte tala om i hjulhusen. Nu kommer den tiden och delen av året när våra bilar aldrig ser tvättade ut. Jag är säker på att folk tänker: " Nu är Skogara ute och åk" när de ser oss.

Men ibland tror jag att leran och smeten kan ha en skyddande effekt. Bilen blir ju nästan som ’igencementerad’ och då skallrar den inte sönder lika fort när vi kör på den här ’supervägen’ vi bor efter.

På tal om det. Nog för att vi är färre som bor här uppe i ödemarken. Men nog är det väl lika viktigt att vi har vägar som är farbara vi också? Jag betalar också trafikskatt! Jag måste också ta mig till jobbet! 

Nej. Stopp.

Säg inget om att jag får rå för det själv att jag väljer att bo här….. för det säger jag själv ibaland

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Dancing Queen

    Ja det är ju det jag säger till dom som tycker att bilen skulle behöva en tvätt – skulle man tvätta bilen varje helg på våren så skulle det inte finnas nån lack kvar till sommaren. Så låt skiten skydda lacken! :0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.