Nu har det hänt

Idag eller i eftermiddag rättare sagt kom den till slut.

Jag vara tvingad att stoppa mitt i skalningen av morötterna till middagen. Jag såg något som blinkade borta på vägen.  Det kan ju inte vara plogbilen som kommer nu, tänkte jag. Nog för att det snöade i helgen, men vad kunde det annars vara. Det brukar inte komma några arbetsmaskiner efter den här vägen den här tiden på året. Alltså efter vägen till Skog och Mark.

Men döm om min förvåning. Det var en lastbil som kom dragande på en sladd efter vägen. Peab har skakat fram lite pengar så att de kunde skrapa vägen lite. Det är en välkommen farkost och jag blev så glad. Jag blev dock inte helt handlingsförlamad. Jag hämtade kameran för att dokumentera detta.

Det är nog fler an jag som drog på smilbandet idag.

Bildbevis har jag också

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. ivar

    En sladd efter en allmän väg. Jag trodde att sladdar hörde till underhåll av enskilda vägar som inte har råd att leja en väghyvel.

  2. Christine Svensson

    Svar till ivar (2010-05-03 18:49)
    Säkra källor säger att där har du lite fel. Det har visst varit vanligt uppe i fjällvärlden. Men å andra sidan så bor vi ju nästan där…..så….

  3. Nina

    Måste bara få gratulera till en lagad vägbana,väghyveln dök upp här i Stämningsgården i veckan ,men döm av min förvåning att den endast har duttat med hyveln här och där….förstår inte vitsen då den ändå körde vägen fram.Och tro mig den behövs helhyvlas!!=)/Nina W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.