Varför är toaletterna så äckliga?

På nyheterna för någon dag sedan hörde vi att skoleleverna inte går på toaletten på hela dagen därför att toaletterna är så äckliga. Ja det kan vara äckligt att gå på en offentlig toa och dit kan ju skolans toa räknas.

Men varför måste det vara så äckligt där då? Det finns ju städpersonal som städar och rengör efter besökarna. I varje fall en gång per dag (får man hoppas). Hur kan det bli så äckligt? Det har jag funderat över många gånger.

Varför är det så att en del som besöker en toalett beter sig så att det blir äckligare än vad det borde vara? I nyhetsinslaget hörde vi om att det finns de som kissar i lamporna och sedan hänger tillbaka lampkupan! Hur gör det hemma? Är det för att vara rolig? Är det fränt? Är det coolt? Är man trots allt kvar i kiss-och-bajs-åldern? Man är ju ganska stor när man når upp till lampkupan!?

En offentlig toa är ju just offentlig. Inte min egen toa. Men jag förstår ändå inte folk som kan gå in på en toa, använda den och dessutom bete sig som svin. Tänk om personen måste gå in där igen? Det kanske inte var sista gången som personen besökte just den toan. Och då får han/hon sitta i sin egen skit….. eller tänker man inte så?

Jag tycker det är skit-dåligt.

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.