Något är galet

 Visst måste något vara fel när man syr/importerar kläder idag. Nej, jag tillhör inte de som förr använde XS–M storlekarna och jag kommer nog aldrig dit heller. 

Men något är fel när man i butiken/butikerna och även på postorder bara hittar XS och upp till medium kvar på galjarna. Var är alla större storlekar? Vart har de hamnat? Säg inte på "avdelningen för storvuxna"!

Visst, som sagt, jag är inte trådsmal och det måste vara fler än jag som inte är det. Annars skulle det hänga flera plagg av Large, XL och XXL kvar.

År det bara jag som har det problemet?

Eller hur?

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Gudrun Ö Danielsson

    Nej men nog är det underligt. Jag har samma problem. Finns bara kläder i små storl när man ska inhandla nåt. Kan ju faktisk också få en att tänka som så att dom flesta köper större plagg så dom storl går först. Annars borde de ju vara tvärtom.Slut på dom små och mycket kvar av våra bautastorlekar :o)

  2. Kristina Norman

    jag tror att man inte beställer hem så många av de större storlekarna helt enkelt, vilket är tråkigt, om man nu ska hålla sig till den mildare skalan i det verbala uttrycket. på en viss affär i Vilhelmina tex stoppar man de större storlekarna dessutom ”där bakom”… vilket man också kan fundera över. varför gör man så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.