Sopigt värre

 Sophanteringen i Vilhelmina håller på att bli ett ganska tråkigt samtalsämne, endera ska man finna sig i förödelsen eller också måste man ju hetsa upp sig, vilket jag tyvärr gör lite då och då. Alltså hetsar upp mig.

I gårdagens tidning kunde vi se både bilder och text på hur det kan bli och faktiskt är redan nu. Först ställer jag frågan till de som kastar sin skit så där efter vägen; Hur tänker du? Du som gör det. Vem ska plocka upp skiten efter dig?

Sedan säger jag att det är otroligt dåligt igenomtänkt. Vi ska vara miljövänliga och sopsortera varenda pryl, men det har inte gjorts lätt för oss. Jag måste säga att för mig är det inget problem – jag har gjort det så länge- så för mig känns det mera konstigt att inte sopsortera.

Men det som kan få mig att gå i taket (en av sakerna som kan få mig att gå i taket ) är när jag stuvat in alla mina "sorteringspåsar" och kommer till Mitt dumpningsställe, vilket är beläget i Malgovik då är det smockfullt och jag får vackert köra hem min skit igen. Eller kanske jag skulle ha dumpat dem vid Skarpmyrbergsvägen eller något sådant? Jag gjorde i alla inte som någon annan gjort – lämnade det i säckar utanför sorteringscontainrarna

Om inte detta kommer att förbättras så kommer vi att få se många sopsäckar efter vägarna 

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Arga mormor

    Tyvärr , är det inte bara i Vilhelmina ni har problem med överfulla återvinnings -stationer. Här i Lidköping där jag bor stöter man också ofta på det .Dessutom vet jag inte om man kan lita på att det alltid återvinns det man sliter med och fraktar…….

  2. Ali Babba

    Det viktiga är inte den kommunala servicen.
    Det viktiga är löner och förmåner för kommunanställda.
    Det blir allt mer av den senare varan och allt mindre av den föregåeende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.